Nem, hurtig og ubegrænset
streaming med PIA VPN

 • checkmark

  Undgå geoblokeringer af dit yndlingsindhold

 • checkmark

  Ingen båndbreddegrænser eller hastighedsregulering

 • checkmark

  Forbind 10 enheder på samme tid

Du får 30 dage uden risiko
Troet på og anbefalet af:
Recommended brand
bg
bg
SOM SET OG ANBEFALET I:

PIA er verdens bedste streaming-VPN

Worldwide Content

Indhold i hele verden

Skift let din virtuelle placering til alle servere på et globalt netværk i verdensklasse, og få adgang til indhold overalt.

No Data Limits

Ingen båndbreddegrænser

Send en ubegrænset mængde data via PIA VPN, og undgå begrænsning fra internetudbydere på alle streamingsessioner.

Streaming Now

Start streaming nu

PIA VPN er hurtig og nem at installere - få forbindelse med ét klik på en knap og start streaming med det samme.

Ubegrænset streaming på alle enheder

Med dedikerede PIA-apps til alle platforme kan du forbinde op til 10 enheder uden ekstra omkostninger – på enhver browser og på ethvert operativsystem.

devices
Devices

Hvorfor streaming med PIA VPN er bedre

PIA sender dine data gennem en privat, krypteret tunnel, der skjuler din placering og forbedrer din streamingoplevelse.

Uden en VPN

Med VPN

 • checkmark

  Normal krypteret trafik

 • checkmark

  Geografiske begrænsninger

 • checkmark

  Kun lokale servere

 • checkmark

  Begrænsning fra internetudbyder

 • checkmark

  Netværkssårbarheder

 • checkmark

  Overvågning fra internetudbyder og administrator

 • checkmark

  Højt krypteret trafik

 • checkmark

  Ingen geografiske begrænsninger

 • checkmark

  Serveradgang overalt i verden

 • checkmark

  Lynhurtige hastigheder

 • checkmark

  Beskyttelse mod DDoS-angreb

 • checkmark

  Ingen overvågning fra internetudbyder og administrator

Start streaming med PIA VPN
benifits
benifits
Start streaming med PIA VPN

Streaming med PIA – ofte stillede spørgsmål

Hvis du forbinder til PIA VPN, sender vi dine data gennem en privat, krypteret tunnel, der skjuler din placering og forbedrer din streamingoplevelse ved at give dig adgang til geografisk begrænset indhold. Og alle de data, du sender via PIA VPN, er krypteret for at forhindre din internetudbyder i at spionere på dig og begrænse din båndbreddeforbrug eller nedsætte dine forbindelseshastigheder. PIA VPN er det ultimative værktøj til streaming, og det er en af de bedste VPN'er derude – den er hurtig, den er billig, den kan tilpasses meget, og så er den virkelig, virkelig sikker.

Vi har tusindvis af avancerede servere over hele verden i 78 lande, og der kommer hele tiden nye til. Når du har mange servere at vælge imellem, reduceres chancerne for, at en server er overfyldt, og at oplever lave forbindelseshastigheder drastisk. Med et verdensomspændende globalt servernetværk giver vi lynhurtige VPN-forbindelseshastigheder overalt i verden.

PIA begrænser ALDRIG din båndbredde. Alle PIA-abonnementer giver dig en ubegrænset mængde data, som du kan vælge at bruge, uanset hvad du vil. Med vores hurtige netværksinfrastruktur kan du altid opretholde hurtige pings, downloads og uploads på alle PIA-servere.

PIA gemmer ikke logfiler på brugere, og alle vores apps er 100% open source - der er simpelthen ikke engang mulighed for os at logge brugerdata, uden nogle vilel finde ud af det! Næsten ingen anden VPN-tjenesteudbyder gør dette. PIA VPN er den mest transparente, den mest ærlige og den mest sikre VPN uden logfiler på markedet.

Ja. Vi har en 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle vores abonnementer, så du kan prøve PIA VPN i 30 dage fuldstændig risikofrit. Hvis du finder ud af, at PIA ikke er noget for dig, skal du bare kontakte vores kundeserviceteam inden for 30 dage efter det oprindelige køb for at få en tilbagebetaling. PIA-mobilapps til iOS og Android har også en gratis prøveperiode på 7-dag, hvor du kan teste PIA og beslutte, om det passer til dig.

Mens der er flere gratis VPN'er derude, formår de at overleve, fordi de sælger brugerdata eller gør deres gratis VPN så langsom eller ubrugelig, at du er tvunget til at opgradere til deres betalte abonnement. Det er altid bedre at tage med en billig, premium VPN som PIA, end det er at håndtere besværet og begrænsningerne ved en gratis VPN.