PIA i medierne

“Private Internet Access er en af de mest avancerede VPN'er på markedet, hvilket garanterer at tilfredsstille selv de mest krævende brugere.
Hastighedsresultaterne taler for sig selv: Private Internet Access er en af de hurtigste VPN-tjenester, der er tilgængelige i 2020, og er en let anbefaling for alle, der leder efter rå hastighed frem for alt andet.”
“Private Internet Access er en VPN-tjeneste udbyder der specialiserer sig i sikre, krypterede VPN-tunneller, der skaber flere lag af fortrolighed og sikkerhed på internettet. De understøtter også en lang række organisationer i deres retfærdige kamp for et privatliv på internetet.”
“De er en VPN-tjenesteyder, der har specialiseret sig i sikre, krypterede VPN-tunneller, som skaber flere lag af fortrolighed og sikkerhed. (Private Internet Access) tilbyder maksimal sikkerhed eftersom deres service er stærkt understøttet af flere gateways på verdensplan”
technobezz_logo
“PIA har alle de sikkerheds- og krypteringsfunktioner, som du kan ønske de fra en VPN, kombineret med placering af servere på flere lokaliteter, til omgåelse af placeringsblokader, mulighed for en altid-på forbindelse, og flere krypterings- og forbindelsesmetoder.”
lifehacker_logo
“Det er derfor aldrig muligt at matche Private Internet Access' kunder til en eksterm IP. Det gør det af oplagte grunde umuligt at spore enkelte brugere.”
business_insider-logo
“Private Internet Access giver teknisk stærke brugere mulighed for at vælge imellem forskellige krypterings- og godkendelsesprotokoller.”
forbes_logo
“Jeg bruger nu PIA næsten hele tiden.”
arstechnica-logo
“Når du søger en VPN-tjeneste, anbefales det, at finde en service, der ikke fører log over deres kunders trafik og derved forekommer et anonymitetsfjernende problem kendt som IPv6-lækage. Private Internet Access har et sådant sikkerhedsniveau.”
wired-logo
“Selvom det har en masse gode funktioner, som vi nød at bruge, som annonceblokeringen, browserudvidelser og understøttelse af flere enheder, overraskede Private Internet Access os virkeligt med deres fortrolighedsbeskyttelsesfunktioner.”
“VPN-tjenesten Private Internet Access gør det nemt for brugerne at gøre brug af VPN-teknologi til at surfe privat og sikkert online, samtidig med at de introducerer funktionalitet, som deres konkurrenter ikke har.”
pcmag
“Hvis jeg skulle vælge, ville jeg til enhver tid vælge Private Internet Access. Denne tjeneste har det hele, med et godt antal tilgængelige servere med god forbindelseshastighed, apps, der fungerer på alle større platforme, og en privatlivspolitik, hvor det er kunden, der kommer først. Jeg ved ikke, hvad vi mere kunne forlange fra en VPN, der koster mindre end en carnitas burrito om måneden.”
digital_trends-logo
“Det er godt at have et virtuelt privat netværk, og ikke kun på rejsen. Det krypterer al data, der sendes og modtages mellem din enhed og vært-netværket, hvilket giver større personlig sikkerhed på internettet. Vi brugte et hver gang vi var på en mobilenhed eller en bærbar computer.”
buzzfeed_logo
“Må jeg præsentere Private Internet Access: en udbyder VPN-tjenester med base i USA, der lægger vægt på brugervenlighed og valg af slutpunkt. De er hurtige og rigtig gode - og det bør ikke komme som en overraskelse, at de er at finde på vores liste over Bedste udbydere af VPN-tjenester.”
makeuseof-logo
“Undgå at bruge trådløse netværk på hoteller, i lufthavne og caféer til at tjekke e-mail, logge på arbejdsrelaterede programmer eller til andre formål, der kræver privacy. Et langt sikrere alternativ er at gøre brug af et virtuelt privat netværk (VPN) - enten et, der er sat op til fjernadgang til din virksomheds netværk, eller en privat VPN-tjeneste, der krypterer din netværksforbindelse og lader dig surfe anonymt. Blandt mulighederne er Privat Internetadgang ®”
att-logo
“...en af verdens første Bitcoin-accepterende forretninger...”
bitcoin
“Du bliver overvåget. Uanset om det er en tracking-cookie eller en kriminel, kan nogen spore hvert trin af din online aktivitet. Mens verden bliver mere forbundet og tilgængelig, kan VPN-tjenester som Private Internet Access holde dig anonym og sikker, uanset om du er hjemme eller på et offentligt wifi-netværk. Da jeg selv er en tilfreds kunde, var spændt på at tale med medstifter Andrew Lee og CEO Ted Kim om, hvordan selskaber kan få en sikker tunnel til deres netværk.”
hosting_advice-logo
“Having been around since 2010, Private Internet Access (PIA) is a well-respected VPN service.”