PIA på nettet

“Private Internet Access har mangeårig erfaring med stærk brugerfortrolighed, og giver de nødvendige muligheder for at abonnere anonymt. En godt afrundet tjeneste og dækning, der ikke graver for dybt i din tegnebog. Det er en VPN, som alle har råd til, uden at gå på kompromis med sikkerheden.”
vpnpick_logo
“Alt-i-alt har PIA tilbudt deres kunder en god service til en pris, der er svær at slå, så hvis du tænker på at tilmelde dig til en VPN, så kan du ikke rigtig gå galt i byen med dette selskab.”
techfleece_logo
“Private Internet Access er en VPN-tjeneste, der er højt anset blandt fortalere for fortrolighed. Den er fortsat vores første valg for en fortrolighedsorienteret VPN-tjeneste.”
greycoder_logo
“Vi anbefaler kraftigt Private Internet Access til alle, der bruger internettet.”
serversreview_logo
“Hvis din fortrolighed betyder noget for dig, men du ønsker en amerikansk baseret løsning, så tilbyder PIA en fantastisk service”
bestvpn
“... vi må sige, at hvis du er på udkig efter det mest fortrolighed og sikkerhed, så ville det være en god ide at vælge Private Internet Access som din VPN-udbyder.”
vpn-analysis
“... PIA tilbyder funktionsrige pakkeplaner til en overkommelig pris. Ud over dette, har PIA en lang række servere, så du kan bryde igennem divergerende geo-restriktioner. DNS Lækagebeskyttelse er derudover en funktion, der giver endnu mere værdi til pakkeplanerne.”
vpnranks-logo
“Private Internet Access VPN er en fantastisk VPN. De har revolutioneret VPN-udbyder-industrien. Med massive gigabit tier servere og hundredtusinder brugere, kan du stole på deres VPN i vid udstrækning.”
freedom_hacker-logo
“Disse dage, har du brug for mere sikkerhed end nogensinde. Derfor har vi valgt Private Internet Access som vores VPN-udbyder til hjemmet og på kontoret.”
dailyhosting
“...de mest berømte VPN-udbydere i branchen...”
vpncompare
“Giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet anonymt og fjerne blokering af eventuelle begrænsninger med superhurtige netværksservere.”
pandia
“Samlet set er VPN fra Private Internet Access en effektiv app, der leverer en hel masse for et meget lille gebyr.”
joyofandroid
“PIA har en utrolig mængde servere i over 24 lande. Du kan vælge mellem 3277+ servere i populære områder som Amerika, Storbritannien, Kina, Canada og meget mere.”
bestvpnrating
“PIA er så nemtat bruge, at selv den mindst teknisk tilbøjelige person du kender kan tilmelde sig, installere og begynde at bruge app'en med det samme. Du kan indstallere den på din bedstemors pc og aldrig bekymre dig om at fjerne malware fra den igen. Hun vil sandsynligvis aldrig mærke at den er der.”
cloudwards-logo
“Private Internet Access er en af de bedste VPN-udbydere på markedet. Den indeholder kraftfulde værktøjer til beskyttelse af din aktivitet online. PIA VPN har en meget stærk kryptering, der garanterer total sikkerhed online. Virksomheden har en politik om ikke at logføre og er derfor en af de bedste VPN til torrenting.”
anonymster_logo
“Private Internet Access propose une offre avec un rapport qualité prix impressionnant. Ses très nombreux serveurs, ses 5 connexions simultanées ou encore son support client efficace et réactifs font partie de ses forces!”
comparatif_logo
“Private Internet Access là giải pháp phần mềm tiên tiến được thiết kế nhằm cung cấp cho người dùng các phương tiện để che dấu hoạt động internet của mình.”
taimienphi
“Private Internet Access sætter en ære i ægte online-anonymitet. De gemmer ingen adgangslogfiler og accepterer bitcoin, hvilket gør denne VPN til den bedste for dem, der ønsker at forblive 100 % anonyme.”
vpnreviews_logo
“Private Internet Access er en god service for dem, der har brug for en enkel, direkte VPN-tjeneste, der giver dem mulighed for anonymitet online.”
vpnreviewz-logo
“Alt i alt, er Private Internet Access en af de mest rimelige muligheder på markedet.”
fipe-logo
“Private Internet Access er et kvalitets VPN-program at bruge. Du kan surfe på nettet anonymt med en anonym VPN-tjeneste uden en masse teknisk viden, til en overkommelig pris.”
CountryVPN_logo
“Private Internet Access er stolte over at kunne tilbyde ægte online anonymitet. De holder ikke adgangslogfiler og accepterer Bitcoin, hvilket gør denne VPN det bedste for dem, der søger at forholde sig 100% anonym.”
vpn-reviews-logo-gold
“Private Internet Access er en amerikansk-baseret VPN-tjeneste, hvis primære fokus er at beskytte din online identitet og data gennem sikre VPN-forbindelser, endnu mere end andre VPN udbydere.”
bestreviews
“Private Internet Access er en fantastisk løsning, når du er på udkig efter en VPN-udbyder, der værdsætter og respekterer dit privatliv. Softwaren er meget nem at bruge, og prisen er bare fantastisk!”
vpnd
“PIA kan karakteriseres ved solid kryptering, god kundeservice og fremragende P2P-filbyttemuligheder.”
vpngids
“PIA tilbyder fremragende dækning i Nordamerika og Europa”
thebestvpn
“Private Internet Access er en VPN-tjeneste udbyder der specialiserer sig i sikre, krypterede VPN-tunneller, der skaber flere lag af fortrolighed og sikkerhed på internettet. De understøtter også en lang række organisationer i deres retfærdige kamp for et privatliv på internetet.”
vpnmentor
“Private Internet Access er lidt ligesom 10 kroners-menuen. . . Hvis ikke alle tingene på den var noget møg. Okay, PIA er rent faktisk meget bedre end mine McDonalds-analogier. Det væsentlige punkt er, dets store værdi. De tager ikke logfiler, har en bred vifte af protokoller, tilbyder gode hastigheder og har et stort udvalg af sikkerhedsindstillinger. Android-app'en er en af de bedste på markedet, og tilbyder højstyrkekryptering og datastrømskontrol.”
vpnsrus
“Denne VPN-udbyder er absolut en af de mest sikre og effektive systemer på internettet.”
topcanada-logo
“Private Internet Access (PIA) est un service VPN qui assure une connexion sécurisée et privée sur Internet indépendamment du fait que l’utilisateur utilise les réseaux publics ou privés, filaires ou sans fil. Il est basé aux États-Unis et fait partie de la société Private Internet Access inc., qui est considérée comme une des leaders dans le domaine de la commercialisation de solutions informatiques pour internet.”
vpnmag_logo
“Private Internet Access er en USA-baseret VPN-udbyder, der tilbyder fortroligheds- og sikkerhedsløsninger gennem stærke krypteringsniveauer og flere servere over hele verden.”
bvp_logo
“PIA står højt blandt VPN-udbydere for dets lave pris, rige sikkerhedsfunktioner og gode kundeservice.”
comparitech
“Private Internet Access has a lot of features: unbeatable prices, high security, fast, no logs and easy to use.”
undernews
“Private Internet Access has produced some of the most impressive results we’ve seen on our speed tests so far. We were highly impressed with its global performance, with an amazing average download speed of 89Mbps. This is the highest we’ve seen from any provider, making it a fantastic choice for P2P users and torrenters. Its best servers are also fantastic: if you live near London, New York, or Toronto and mainly want to connect locally you won’t find a faster provider in the market.”
top10vpn