PIA VPN beskytter dig på offentligt wi-fi

Offentlige wi-fi-netværk er det nemmeste sted for cyberkriminelle at spionere din internettrafik og stjæle dine private data eller personlige oplysninger. Med PIA VPN, der krypterer din internettrafik sikkert, behøver du dog ikke bekymre dig, når du går på offentlige netværk.

VPN til wi-fi

Hvad er et offentligt wi-fi-netværk?

Vi skal alle bruge offentlige wi-fi-netværk engang imellem. De er mere almindelige – og mindre sikre –end du måske tror. Hvis du nogensinde har forbundet til et wi-fi-netværk på en café, et bibliotek, en lufthavn, en skole eller et hotel, så har du brugt et offentligt wi-fi-netværk.

Farerne ved offentligt wi-fi
Forbliv sikker på offentligt wi-fi

Bliv sikker på offentlige wi-fi-netværk

Overfyldte offentlige wi-fi-netværk gør det nemt for cyberkriminelle at spionere på din internettrafik og private data, fordi alle de tilsluttede enheder sender data via den samme tunnel. Uden en VPN udsættes muligvis:

 • Adgangskoder
 • Bankoplysninger
 • Private beskeder og e-mails

Hvem har brug for sikkerhed på offentligt wi-fi?

Alle som:

Logger ind på sociale medier på en café

Tjekker e-mails i en lufthavn/på et hotel

Bruger skole-wi-fi, fx på biblioteket

Bruger enhver form for netbank uden for hjemmet

Krypter dine data på få sekunder

Køb abonnementet, der passer til dig, og følg derefter denne enkle vejledning:

Åbn PIA

Trin 1

Åbn PIA-appen

Vælg server

Trin 2

Forbind med en tilfældig server

Forbind til land

Trin 3

Få krypteret internettrafik

Fordele ved VPN-kryptering

PIA VPN fungerer som en buffer mellem din enhed og de websites eller apps, du forbinder til.

 • Et ekstra lag af beskyttelse
 • Internettrafik er krypteret
 • IP-adressen er skjult
 • Kan ikke spores
 • Vælg serverplacering
 • Få adgang til dit yndlingsindhold
 • Ingen ekstra beskyttelse
 • Internettrafik er ikke krypteret
 • IP-adressen er udsat
 • Kan let spores
 • Geografisk placering er udsat
 • Indhold kan blokeres eller censureres
ikke beskyttet
beskyttet af vpn
Uden VPNMed VPN
vær sikker på alle dine enheder

VPN-kryptering på alle enheder

Et PIA VPN-abonnement skjuler din IP-adresser på tværs af alle dine enheder med dets apps, der fungerer på alle større platforme, og kan forbinde op til 10 enheder.

Vælg det rette abonnement for dig

1 måned

$9.95/md.

$9.95 pr. måned

1 år

$3.33/md.

$119.40 $39.95 pr. år

Alle beløb vises i USD, og eventuelle rabatter vises som en besparelse baseret på den nuværende månedlige pris for tjenesten på $9.95 pr. måned.

undefined Alle abonnementer er dækket af vores 30-dages pengene-tilbage-garanti

Vil du vide mere?

Absolut. Fordi mere af vores liv finder sted online, har kryptering aldrig været vigtigere. Alt fra netbank til sociale medier laver et spor af onlinedata, som de ikke bør efterlade usikret. Selv private mails, beskeder og billeder skal beskyttes. End-to-end-VPN-kryptering holder alle dine onlinedata sikre på en måde, hvor selv de ikke kan læses af nogen, selv hvis de blev opfanget af en cyberkriminel.

Netværk uden tilladelser, som alle kan logge på, er som udgangspunkt farligere end private, netværk beskyttet med adgangskode. Offentlige wi-fi-netværk tillader alle, der er tilsluttet, at spionere på de data, der overføres. Selv på steder som populære caféer eller hoteller gør offentlige wi-fi-netværk dine data sårbare over for snagen.

Når du forbinder til en PIA VPN-server, får du en ny IP-adresse, og der genereres hemmelige nøgler. Derefter etableres en sikker tunnel med disse nøgler, som kun din enhed kender til. Derefter krypterer VPN-protokollen de data, du sender via denne sikre kanal. Ingen andre end dig kan fjerne krypteringen af dine data uden disse specialnøgler –så din data, privatliv og sikkerhed online er beskyttet.

PIA VPN krypterer sikkert din internettrafik og alle de data, du sender, så de bliver til et ulæseligt format. Der beskytter dig mod nysgerrig snagen fra andre. Da dine data krypteres, kan du sikkert bruge offentligt wi-fi, da private oplysninger ikke er udsat. Og vores kraftfulde DNS-baserede blocker, PIA MACE, beskytter dig også mod annoncer, trackere og malware online.

Ja. Din telefon har en mest følsomme oplysninger som e-mails, tekster, billeder, bankoplysninger, adgangskoder og meget mere. Brug en pålidelig VPN-tjeneste, der krypterer dine data, og som ikke registrerer din aktivite. På den måde er du sikker på, at dine date ikke lander i de forkerte hænder.

Skal du stadig overbevises? Prøv PIA helt uden risiko

Du kan gøre brug af vores 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, får du alle pengene tilbage.

vpn gratis prøveperiode

Ansvarsfraskrivelse: Som skrevet i vores vilkår og betingelser opfordres der ikke til at bruge PIA VPN til ulovlige formål.