Få en dedikeret IP-adresse for mere VPN -brugervenlighed

 • Se færre CAPTCHA'er
 • Undgå sikkerhedsadvarsler
 • Eksklusivt IP-ejerskab
dedikeret ip vpn

Hvad er en dedikeret IP?

En dedikeret IP er en unik IP-adresse, som kun du har adgang til. Dedikerede IP'er er designet til dem, der gerne vil have alle fordelene ved en VPN– som adgang til geografisk begrænset indhold og skjulning af onlineaktivitet – men med en mere pålidelig oplevelse for webbrowsing med færre afbrydelser.

Nyd alle fordelene ved en dedikeret IP

Unik og anonym

Vi bruger en innovativ og helt anonym token-baseret model, så du kan godkende ejerskab af din dedikerede IP, uden vi nogensinde kan knytte din IP til din brugerkonto.

dedikerede ip vpn til hjemmet
let adgang til alle konti

Nemmere kontoadgang

Brug af en dedikeret IP hjælper dig undgå udløsning af sikkerhedsadvarsler og kontobegrænsninger, som kan være resultatet af en skiftende IP-adresse, mens du foretager netbank, gaming, gambling og handel online.

Bedre browsingoplevelse

Med en dedikeret IP-adresse tror beskyttelsessystemer mindre sandsynligt, at du er en bot, så du vil bruge mindre tid på at udfylde CAPTCHA'er og mere tid til at browse med din personlige IP-adresse.

færre captcha med dedikeret ip
IoT-enhedsbeskyttelse

IoT-enhedsbeskyttelse

Du kan hvidliste din dedikerede IP-adresse til dine hjemmekameraer, smarte dørklokker eller andre IoT-enheder for at begrænse enhver uautoriseret adgang.

Det er let at komme i gang med en dedikeret IP

Trin 1

Vælg dit abonnement, og tilføj muligved for dedikeret IP ved kassen.

Trin 2

Indløs dit unikke, anonyme token direkte på dashboardet hos PIA.

Trin 3

Bekræft dit token i PIA VPN-appen, og så enkelt er det!

De bedste servere til din dedikerede IP

Vælg en dedikeret IP-adresse fra USA, Canada, Australien, Storbritannien eller Tyskland.

 • Alle servere optimeret til 10 Gbps hastigheder
 • Ubegrænset båndbredde og ingen hastighedsbegrænsning
 • Streng 100% nul-log-politik
dedikerede ip vpn-servere

Er en dedikeret IP det rigtige for mig?

Dedikerede, statiske IP'er:

 • Bruges kun af dig
 • Samme IP-adresse hver gang
 • Udløser sandsynligvis ikke sikkerhedsadvarsler

Delte, dynamiske IP'er

 • Deles med andre VPN-brugere
 • Tilfældig IP-adresse hver gang
 • Udløser sandsynligvis sikkerhedsadvarsler

Vælg det rette abonnement for dig

1 måned

$9.95/md.

$9.95 pr. måned

1 år

$3.33/md.

$119.40 $39.95 pr. år

Alle beløb vises i USD, og eventuelle rabatter vises som en besparelse baseret på den nuværende månedlige pris for tjenesten på $9.95 pr. måned.

undefined Alle abonnementer er dækket af vores 30-dages pengene-tilbage-garanti

Vil du vide mere?

En dedikeret IP-adresse giver dig alle fordelene ved at bruge en VPN samt mere stabilitet og brugervenlighed, da IP-adressen kommer til at være eksklusiv for dig. Med en dedikeret IP forbinder du – som normalt – til en VPN-server, der skjuler dine internettrafikdata og giver dig mulighed for at bevare dit digitale privatliv og overvinde geografiske begrænsninger, men din IP-adresse forbliver den samme, hver gang du forbinder til VPN. Den statiske, uforanderlige karakter af en dedikeret IP resulterer i færre afbrydelser. Du støder på færre CAPTCHA'er, og du vil være mindre tilbøjelig til at udløse sikkerhedsadvarsler eller kontobegrænsninger, da din IP-adresse ikke konstant ændrer sig – noget, som visse onlinetjeneste, som bl.a. spil- eller gamingplatforme, kan tro er en sikkerhedstrussel.

Nogen gør, men ikke hos PIA! Med PIA’s unikke og komplet anonyme token-baserede mekanisme, er der ingen måde at vide, hvilken dedikeret IP-adresse, der svarer til en bestemt bruger. Du vil modtage et token for endedikeret IP-adresse, når du tilføjer den dedikerede IP-mulighed ved kassen også det er op til dig at indløse dit token og vælge en dedikeret IP-server (som aldrig er knyttet til din brugerkonto).

Først skal du købe et Private Internet Access VPN-abonnement (vælg dit abonnement her). Vælg derefter den dedikerede IP-tilføjelse, når du gennemfører din ordre ved kassen. Når du har aktiveret din PIA-konto, kan du indløse og validere dit unikke token direkte på dashboardet hos PIA.

Du kan få en dedikeret IP-adresse få bare 5 USD/måned oven i dit Private Internet Access VPN-abonnement.

Ja! Din dedikerede IP er en eksklusiv IP-adresse, som kun du kan bruge, mendu har stadig adgang til vores globale netværk af servere i mere end 75 lande rundt om i verden. Det er simpelt og nemt hurtigt at skifte mellem din eksklusive, dedikeret IP-adresse og en delt, dynamisk IP-adresse.

Skal du stadig overbevises? Prøv PIA helt uden risiko

Du kan gøre brug af vores 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds, får du alle pengene tilbage.

vpn gratis prøveperiode

Ansvarsfraskrivelse: Som skrevet i vores vilkår og betingelser opfordres der ikke til at bruge PIA VPN til ulovlige formål.